La cosmètica ecològica

Veritas.  Mataró
403
La cosmètica bio és una alternativa molt recomanable per tenir cura de la pell i de la salut.

Els cosmètics són productes d’ús diari i quotidià a les nostres llars, i per això és hora de què els donem la importància que cal. Cada dia, fem ús de xampús o gels de bany per la nostra higiene personal, així com de cremes hidratants. Però sabem de què estan fets aquests productes?

La cosmètica ecològica s’elabora amb ingredients naturals. De fet, per obtenir-ne la certificació ecològica, el 95% dels ingredients han de ser procedents de l’agricultura ecològica. Això significa que pel seu cultiu no s’ha fet ús de pesticides i químics que després apliquem a la nostra pell. A més, la cosmètica ecològica no conté parabens, conservants ni colorants sintètics. I, evidentement, també està lliure de derivats del petroli, molt habituals en la cosmètica convencional. Finalment, cal destacar que la cosmètica ecològica no s’ha testat en animals i que els ingredients són procedents de recursos renovables. És a dir, és respectuosa amb el nostre ecosistema i amb el medi ambient.

A les nostres botigues Veritas tenim un ample ventall de productes cosmètics. Des de xampús i gels de bany fins a cremes corporals per a ús facial, de mans o per hidratar el nostre cos. De fet, aquest any hem incorporat al nostre assortiment la línia d’higiene corporal Viridis, que és una cosmètica ecològica d’alta qualitat per a l’ús diari i quotidià.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí