La Secció Premià d’Òmnium Cultural, activa

Text: Òmnium Cultural Premià de Mar
957

La Secció Premià d’Òmnium Cultural ha convocat els Premis Recerca Jove 2011 adreçat a alumnes d’ESO i Batxillerat que enguany han elaborat els treballs d’investigació preceptius en el seu currículum.

Les bases han estat difoses en els centres de Secundària i s’han contactat els professors responsables corresponents d’aquesta activitat de cada institut o escola. També els socis de la Secció Premià d’Òmnium Cultural les han rebudes. La finalitat és premiar i impulsar l’ús de la llengua catalana en l’estudi de la nostra realitat nacional des d’una òptica científica.

Els interessats a tenir les bases les poden demanar a:  premia.omnium@gmail.com. Igualment la Secció Premià ha convocat els Premis Salvador Moragas de Recerca Jove 2.012, per a treballs que tractin de la vida i obra d’aquest patriota i activista cultural en el centenari del seu naixement. Es convoquen enguany ja que la tria del tema a tractar, els alumnes la fan el curs anterior. Les bases es poden demanar a la mateixa adreça esmentada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí