L’alimentació ecològica

Veritas.
441
La cosmètica bio és una alternativa molt recomanable per tenir cura de la pell i de la salut.

L’alimentació bio o ecològica és una opció imprescindible per als qui volen dur una vida saludable i participar d’un entorn sostenible.

Els productes ecològics són més saludables ja que estan lliures de residus tòxics persistents procedents de pesticides, antibiòtics, fertilitzants sintètics i additius, molts d’ells utilitzats en l’agricultura convencional per eliminar insectes o plagues i combatre malalties, i que a mitjà o llarg termini poden danyar el nostre organisme.

Els aliments ecològics proporcionen a més una aportació nutricional més completa que els convencionals i els seus efectes en l’organisme sempre seran positius. Contenen entre un 40% i un 60 % més de vitamines i minerals que els productes convencionals i menys percentatge d’aigua, de manera que aporten més resistència davant les malalties i posseeixen un contingut en nutrients molt superior al dels productes convencionals.

Al supermercat Veritas, situat al carrer Nou, 27, de Mataró, hi podràs comprar tot el que necessites: pa, fruita, verdura, carn, begudes vegetals, proteïna vegetal, productes d’higiene, alimentació infantil, cosmètica, perfumeria i alimentació en general.

El nostre assortiment inclou 4.500 productes diferents, amb certificació de producció 100% ecològica. D’aquests, 400 són de la nostra pròpia marca “Veritas”, seleccionats entre els millors que pot oferir el mercat per a segellar-los amb el nostre compromís de qualitat i comercialitzats al millor preu.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí