L’Arbre dels desitjos de CORK presidirà el pati del Museu de Vilassar de Dalt

Text: Redacció
652

El Museu Arxiu de Vilassar i l’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (AECORK) han signat un conveni per a la cessió de l’anomenat “Arbre dels desitjos de CORK” que presidirà el pati del Museu durant les festes de Nadal. L’arbre està format per una estructura de 4 metres d’alçada que sosté com a fullatge 500 ampolles de cava il·luminades. El guarniran taps de suro i una llaçada on s’hi podrà expressar un desig. L’arbre dels desitjos de CORK vol promoure la consciencia ecològica entre els ciutadans fent servir productes 100% biodegradables en la seva guarnició. L’arbre es va inaugurar el 2012 i va estar muntat al passeig de Gràcia i al jardí del Palau Robert. Gràcies a la col·laboració amb l’AECORK, aquest any, presidirà el pati del Museu de Vilassar.

A l’acte de signatura hi van assistir el regidor i president del Museu, Benet Oliva, l’alcalde Xavier Godàs, el tècnic de medi ambient, Josep Maria Gardell i Joan Josep Puig Castro, president de l’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya.

La cessió d’aquesta estructura s’engloba dins la campanya de Nadal que s’està portant a terme des de l’Ajuntament per fomentar la millora del reciclatge. La següent acció es va fer el passat dissabte 26 de novembre,  on es van muntar tres arbres de Nadal fets amb envasos reciclats.

 

COMPARTIR