L’art i el ‘Procés’ de Pol Peiró

Text: Redacció
733

El proper 7 de setembre, a les 19’30h, al Museu de Premià de Dalt, s’inaugurarà l’exposició dels dibuixos del procés sobiranista de l’artista de Premià de Mar Pol Peiró. D’altra banda, també es farà la presentació oficial d’un llibre que ha escrit i publicat, ‘D’un temps, d’un país. Dietari d’un procés dibuixat per Pol Peiró’.

El llibre és un dietari que comprèn des de la signatura del decret de convocatòria de les eleccions del 27 de setembre fins a l’actualitat, on Peiró, com a artista plàstic, ens acosta les seves vivències com a dibuixant presencial del procés sobiranista de Catalunya, amb dibuixos inclosos.

“En aquest llibre hi explico les intimitats del meu procés de treball, així com les converses mantingudes amb els polítics que conformen la colecció”, assegura Peiró.

A l’acte de presentació hi seran presents l’alcalde de Premià de Mar i president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, autor del pròleg, i la diputat al Congrés Míriam Nogueras.

Pol Peiró (Premià de Mar, 1994) és Graduat en Belles Arts per la UB (2016). L’any 2014 va guanyar el primer premi de pintura Ginefiv, d’abast estatal, amb l’obra “La fecundació invertida”. Pintor abstracte, excepcionalment ha impulsat l’exposició ‘D’un temps, d’un país’, amb els seus dibuixos sobre el ‘Procés polític’ que viu Catalunya. La mostra, que és itinerant, ha comptat amb la vista de nombrosos polítics catalans.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí