L’Àvia Remei reconeguda amb el ‘Morter d’Or’ a la 27a Fira de l’Allioli de Creixell

Text: Redacció
422

El concurs d’allioli és l’acte estrella de la Fira-Festa-Concurs de l’Allioli de Creixell (Borrassà, Alt Empordà). La celebració va fer-se el passat 27 de maig a l’Arbreda de Creixell.

El XXVII Concurs internacional d’allioli comptava en el seu jurat amb la cuinera mataronina Remei Ribas, l’Àvia Remei. I va ser precisament, durant el desenvolupament d’aquesta festa, quan es va lliurar el premi ‘Mà de Morter d’Or’ a Xavier Sagristà, del restaurant Castell de Peralada (Perelada), per la seva trajectòria professional en el món de la gastronomia, respectant sempre la cuina tradicional, i el ‘Morter d’Or’, a l’Àvia Remei, com a gran persona difusora de la cuina tradicional catalana.

La cuinera mataronina, coneguda pels seus llibres de divulgació de cuina catalana, va rebre, d’aquesta manera, un nou guardó a la seva tasca, en aquest cas pels seus coneixements culinaris amb l’allioli.

La revista TRIBUNA Maresme publica periòdicament, receptes de l’Àvia Remei. LA cuinera mataronina ha desenvolupat una intensa tasca al voltant de la divulgació gastronòmica.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí