Les activitats de Nadal de Vilassar Comerç

Vilassar Comerç.
328

El trenet ens tornarà a visitar pel Nadal, arribant el dia 17 de desembre i fins el dia 5 de gener. Volem fer que el Trenet que ens acompanya cada Nadal prengui un altre caire, un caire solidari. Aquest any volem tenir un gest amb la nostra gent gran, això tindrà un cost de 0,50€ el viatge. Tota la recaptació serà destinada íntegrament al 50% pel Casal i el Pairal.

Concurs d’aparadors i sorteig

El sorteig de Nadal d’enguany ve amb novetats. El basarem en un concurs a la millor decoració nadalenca dels aparadors dels establiments que s’inscriguin. Les persones podran votar l’aparador que més els hi agradi escanejant un codi QR, que els dirigirà a un qüestionari a on podran donar el seu vot al millor aparador; així com deixar les seves dades de contacte amb la corresponent acceptació del tractament de les seves dades per a ser informats de posteriors promocions, ofertes, sortejos… Aquest codi QR serà imprès en un vinil i s’enganxarà als aparadors dels establiments participants.

Els premis del sorteig seran 5 xecs de 100 € per a 5 participants que seran escollits aleatòriament. El premi a l’aparador més votat serà primera quota del trimestre 2022 de VC, gratuïta.

S’hi podrà participar del 13 de desembre 2021 al 9 de gener 2022. El sorteig es farà el 13 de gener 2022 a la Seu de Vilassar Comerç.

Ruta de diorames

En cada un dels diorames que es repartiran hi haurà una imatge, escena o referència que recordarà a una pel·lícula. Els visitants hauran de mirar el diorama, trobar el detall i anotar en el díptic que es repartirà, el número de diorama que correspon a cada pel·lícula. A partir de l’1 de desembre s’aniran repartint els diorames que seran exposats fins al 9 de gener. El sorteig es durà a terme el 13 de gener.

Altres actuacions. Vilassar Comerç també organitza la Carta als Reis Mags, que es trobaran a tots els establiments associats; la recollida de joguines amb la col·laboració de la Creu Roja; i la publicació d’un plànol d’informació comercial de Vilassar de Mar.

COMPARTIR