‘L’esclau de la sal’, de Manel Bonany, s’encamina cap al cinema

Text: Redacció
423

El passat dissabte 8 de febrer es va portar a terme la gravació del teaser de L’esclau de la sal a les Coves del Toll de Moià, tant a l’exterior com a l’interior de les coves.

Dirigit per Esteve Rovira, amb Fèlix Bonnín com a director de fotografia i producció d’Ada Media –amb la col·laboració d’Ara Llibres–, el teaser es fa amb la intenció de sumar esforços i reunir el finançament necessari per adaptar la novel·la de l’autor mataroní Manel Bonany al cinema.

Un teaser és una ‘campanya d’intriga’ o format publicitari que funciona com anticipació, oferint informació fragmentària, una tècnica habitual en el llançament d’un producte o per donar a conèixer un projecte –com és el cas– i buscar suports per fer-lo viable.

En el teaser de L’esclau de la sal hi van col·laborar molts professionals del món de l’audiovisual, actors de renom com Pep Anton Muñoz, Miquel Sitjar i Ramon Godino, i també alumnes dels tallers d’interpretació d’Ada Media. El vestuari va ser cedit per l’Associació Sant Fructuós de Tarragona, el taller de recreació històrica Armillum, de Sant Cugat i l’Anton Torrents.

Manel Bonany és éscriptor i guionista mataroní , amb bona experiència en la televisió i el cinema. Amb L’esclau de la sal acosta al públic lector una història emplaçada a l’any 303 DC, en el marc d’un Imperi Romà trasbalsat per guerres internes. El punt d’arrencada és la història de Nigre, un jove esclau de la mina de sal, que vol alliberar-se per guanyar el dret de viure amb Úlpia, a qui s’estima, però per aconseguir-ho s’haurà d’enfrontar a una criatura horrorosa que pobla la vall on viu.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí