L’Escuracassoles del Masnou celebra la segona edició

Text: Redacció
273

Un total de 33 restauradors i pastissers del Masnou oferiran plats especials i el públic podrà votar-los per participar en un sorteig.

La mostra gastronòmica Escuracassoles celebra la segona edició coincidint de nou amb la Festa Major del Masnou, del 25 de juny al 3 de juliol. L’Escuracassoles és un recorregut enogastronòmic per 33 establiments del municipi que presentaran durant aquells dies propostes gastronòmiques especials i maridades amb vins de la DO Alella o vermuts masnovins.

Les persones que tastin els plats i dolços de l’Escuracassoles podran votar-los, mitjançant una butlleta que trobaran a l’establiment i amb la que podran puntuar aspectes com la presentació, el maridatge, la relació entre qualitat i preu i la proposta en general. Totes les persones que lliurin les butlletes participaran en el sorteig d’invitacions a diferents experiències enoturístiques.

L’establiment més votat també veurà reconegut el seu bon ofici gastronòmic. És el cas de La Picaña Burguer, el restaurant que va guanyar la primera edició de l’Escuracassoles, l’any passat. Per aquest motiu, Hicham Khammali és la imatge del cartell de l’Escuracassoles 2022, creat per la dissenyadora masnovina Cristina Belles.

Es poden veure les propostes a www.escuracassoles.cat.