L’ou, protagonista de la 7a Ruta Gastronòmica de Cabrils

Text: Redacció
861

Els restaurants participants de l’Associació d’Hostalers de Cabrils han concebut aquests plats per donar a conèixer la variada oferta gastronòmica local.

La 7a edició de la Ruta Gastronòmica de Cabrils se celebra enguany del 25 d’octubre a l’1 de març del 2020. La ruta, promoguda per l’Associació d’Hostalers de Cabrils, amb el suport de l’Ajuntament de Cabrils, el patrocini de Font Vella i Lollo Caffè es va presentar en roda de prema a L’Hort Cabrils. I posteriorment va fer-se un dinar a Can Rin, com ja és tradició, elaborant amb els periodistes i representants dels mitjans, les propostes culinàries.

 “Aquest any, mantenim el mateix compromís, que ens mou a tots els que formem part de l’Associació, que es converteixi en una cita gastronòmica anual obligada de la comarca del Maresme, més enllà de la temporalitat dels mesos estiuencs. També, per segon any consecutiu, li hem donat un sentit solidari, destinant 1 euro de cada plat fet a base d’ou a benefici del Casal dels Infants de Barcelona”, va comentar el president de l’Associació, Sergio González.

Per la seva part, l’alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals, va destacar durant el dinar: “… Hem de posar en valor el turisme i la gastronomia de Cabrils, ja que tenim molt bons restauradors que fan una bona tasca treballant amb producte de temporada i proximitat, donant valor a la nostra vila”. Alhora, també va convidar tothom a descobrir tot el que culinàriament pot oferir la Vila Gastronòmica de Cabrils.

La 7a Ruta Gastronòmica de Cabrils arrenca amb una variada selecció de plats creatius, amb personalitat i gran qualitat. Delicioses i exquisides propostes com les Tallarines de carabassó amb ou poché i saltejat de ceps i trompetes (Sal i Pebre), el Coulant de truita (L’Hort Cabrils), el Cremós de patata amb ou poché, rossinyols i foie (Can Rin), els Rossinyols saltejats, salsa de rostit i rovell d’ou (L’Hostal de la Plaça) i la Trencadissa de pop d’Arenys amb allioli de pimentó de la vera i pebrots de padró (Ca L’Estrany).

COMPARTIR