L’Ulisses Fest es trasllada al Parc de Can Verboom

Text: Redacció
165

Premià de Dalt espera la màgia de Miki Núñez, Suu, Guille Milkyway DJ, Quim Masferrer o Meritxell Neddermann entre altres per a fer vibrar com mai el municipi del 17 al 19 de setembre.

En aquesta nova edició, es trasllada a un espai espectacular com és can Verboom, un entorn que facilita diferents ambients ja que es tracta d’un esdeveniment que barreja Patrimoni, Cultura, Música, Teatre, Esports, Comerç i Gastronomia.

Ulisses Fest s’estructura en 4 sessions. El divendres 17 de arrenca al vespre amb la presentació a càrrec del popular Quim Masferrer; a les 21h, actuarà en David Ros; a les 22.15h la Suu i a les 23.30h, The Summer Lovers. Paral·lament, podreu tastar els productes a la 1a Mostra Gastronòmica Km.0 a càrrec d’establiments de Premià de Dalt.

Durant el dissabte 18 hi ha dues sessions. Una al matí, amb el teatre musical amb Ulisses en el Palau de Circe, la 2a edició de la Mostra Gastronòmica i el concert d’El Pot Petit. L’altra, al vespre, inclou la 3a Mostra Gastronòmica i els concerts de la vilassarenca Meritxell Neddermann i de Miki Núñez. I per a tancar la nit, sessió DJ amb Guille Milkyway de La Casa Azul.

La última sessió serà el diumenge 19, on l’esport i la gastronomia seran els protagonistes, amb la 1a edició de l’Ulisses Market i amb la 5a edició de les curses Ulisses Atac i Ulisses Kids.

COMPARTIR