La maduixa és la protagonista gastronòmica del mes de maig

Text: Consorci Promoció Turística Costa del Maresme
90

Des de l’1 de maig fins al 6 de juny, 16 municipis de la comarca celebren el Temps de maduixes.

Ja és Temps de Maduixes al Maresme! Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, amb la col·laboració de la Xarxa de Productes de la Terra-Maresme del Consell Comarcal i el Consorci d’Enoturisme DO Alella, volem posar en valor els sabors que ens ofereix la primavera i que són el producte dels paisatges de la nostra comarca.

Tot i que actualment se’n conreen diverses varietats, cosa que garanteix tenir-ne durant tot l’any, és durant els mesos de primavera que la maduixa del Maresme aconsegueix la seva màxima qualitat. De l’1 de maig al 6 de juny, et convidem a gaudir de la maduixa del Maresme a través de les propostes que podràs degustar en els restaurants, pastisseries, elaboradors i altres establiments de la comarca, maridats amb vins de la Denominació d’Origen Alella.

Hi participen setze municipis del Maresme: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrils, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar i Tiana. Trobareu més informació a www.saborsmaresme.cat i www.turismemaresme.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí