‘Males Herbes’ de Sylvie Bussières a la Fundació Palau

Text: Redacció
299

La Fundació Palau i Can Manyé Espai d’art i creació d’Alella han produït conjuntament l’exposició amb obra de Sylvie Bussières, artista nascuda al Quebec i arrelada a Catalunya des de fa anys.

Després de passar per Can Manyé, presenten ara la mostra a la Fundació Palau en una versió ampliada i amb l’edició d’un opuscle-catàleg patrocinat per l’Oficina del Quebec a Barcelona, en el marc del 25è aniversari de la cooperació Quebec-Catalunya 2021. L’exposició, que es podrà visitar del 20 de novembre de 2021 al 20 de febrer de 2022, està formada per quaranta-cinc dibuixos i dues realitzacions audiovisuals d’una durada aproximada de dos minuts.

Sylvie Bussières és una artista que, amb tota l’elegància i bon gust, és capaç de posar-nos al davant l’absurditat del nostre viure. Un viure massa abocat al consum i poc a la reflexió. És habitual trobar en la seva obra i en les seves instal·lacions, algunes d’elles efímeres, objectes reciclats que es transformen en objectes nous. Bussières “dona fe que l’artista modern és un drapaire que ensuma entre les deixalles a la recerca de la meravella imprevista”. Talment les que anomenem “males herbes”, es presenten a ulls de l’artista com un camp infinit de possibilitats.

COMPARTIR