Al març, lletres i vins amb Biblioteques amb DO

Text: Redacció
287

L’any 2020 té lloc la vuitena edició de ‘Biblioteques amb DO’, el projecte que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya, un tret distintiu i autòcton amb el qual es vol subratllar l’arrelament de cada servei bibliotecari amb l’entorn.

Aquest projecte reforça els recursos informatius sobre la cultura vitivinícola que ofereixen les biblioteques i els dinamitza a través d’un programa d’activitats culturals variades i per a tots els públics: rutes literàries entres vinyes, recitals de poesia, concursos de fotografia, hores del conte, entre d’altres i sempre amb el món del vi per tema.

El programa se centra cada mes en una denominació d’origen. El mes de març està dedicat a la DO Alella i les bibiloteques  d’Alella, Badalona, Cabrera de Mar, Cabrils, El Masnou, Granollers, Llinars del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Teià, Tiana, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt han programat activitats. Es faran presentacions de llibres, tastos i jocs, tastos narrats i relats d’històries sobre el vi, un concurs de fotografia i hores del conte pensades per a l’ocasió.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí