Maria del Mar Bonet i Estrella Morente, plats forts del Musicab

Text: Redacció
823

Cabrils augmenta l’aposta perquè el festival de música segueixi creixent i es converteixi en referent al Baix Maresme. S’amplia l’oferta musical i es potencia la triple fusió de música, gastronomia i patrimoni cultural.

La 29a edició del Musicab, el festival de música de Cabrils, ja està escalfant motors. Amb un programa totalment eclèctic i un cartell diferenciador que fuig de les ofertes comercials, enguany el festival, que se celebrarà del 8 al 22 de juliol, oferirà un total de deu concerts en el que ja és una forta aposta per convertir-se en un referent musical al Baix Maresme. Per fer-ho compta amb un cartell encapçalat per les actuacions d’Estrella Morente i de Maria del Mar Bonet i Quico Pi de la Serra en el 50è aniversari de la trajectòria artística de la cantant mallorquina.

Però la voluntat del Musicab va molt més enllà de la música, amb la qual cosa enguany s’ha optat per multiplicar la triple fusió de música, gastronomia i patrimoni natural seguint amb l’aposta que es va encetar l’any passat coincidint amb la renovació de la imatge del festival i que permetrà als assistents tastar diversos productes locals mentre gaudeixen de la música en diversos escenaris naturals de Cabrils com ara la masia de Can Barba.

Programació eclèctica

Se celebraran un total de nou concerts els caps de setmana del 8, 15 i 22 de juliol: tres concerts principals a la nit que se celebraran a la masia de Can Barba -on s’hi habilitarà una zona de restauració en la qual es podran degustar vins de Cabrils de la D.O. Alella-, tres concerts familiars al matí i tres concerts a la tarda que tindran lloc a diversos espais emblemàtics de Cabrils. Per altra banda, i per seguir amb la tradició, el 16 de juny se celebrarà el concert inaugural gratuït a la Plaça de l’Església a càrrec de Forma Antiqva, que donarà el tret de sortida al Musicab amb la intenció de recordar el caire clàssic que antigament tenia el llavors anomenat Festival de Música de Cabrils.

El 8 de juliol començarà el cicle de concerts amb l’actuació matinal de Bitels per a Nadons, el concert de tarda de Renaldo & Clara i el plat fort a la nit amb l’actuació de Maria del Mar Bonet i Quico Pi de la Serra. La segona tanda del MUSICAB tindrà lloc el 15 de juliol amb les actuacions de Jamaikids al matí, Lluís Coloma a la tarda i el doble concert de nit amb The New Raemon & McEnroe + La iaia en la presentació del seu darrer disc. La clausura del festival serà el 22 de juliol, amb el concert matinal de Heavy per xics, el de tarda amb Delafé i l’actuació estrella de la jornada: Estrella Morente en concert.

COMPARTIR