El Maridatge dels Sentits a Teià

Text: Redacció
942

Del 30 d’abril al 5 de maig Teià acull la tercera edició del Maridatge dels Sentits.

Per tercer any consecutiu, Teià ja es prepara per acollir el Maridatge dels Sentits: un esdeveniment social que conjuga la fira del perfum, la flor i la gastronomia amb el Concurs Internacional de Perfumeria Mouillette d’Argent i amb un munt d’activitats per a tots els públics.

Sopar a quatre mans. Els actes del Maridatge començaran el dimarts 30 d’abril a Ca l’Antiga a les 21h amb un Sopar dels Sentits a quatre mans, a càrrec de la xef biodinàmica Iolanda Bustos i el campió del món de pizzes Fabián Martín, que delectaran els comensals amb un menú de 50 euros maridat amb vins de la DO Alella format per un entrant de tàrtar de tomàquet; un primer plat de carpaccio de sípia amb pebre vermell, pèsols del Maresme i herbes i flors silvestres; un segon plat de coquelet de bresse amb festucs i orellanes sobre un jaç d’arròs amb gessamí, i unes postres de tiramisú de mango.

Concurs de perfumeria. L’1 de maig a les 10.30h tindrà lloc la inauguració de la mostra de fragàncies del II Concurs Internacional de Perfumeria Mouillette d’Argent, a Ca l’Antiga. A partir d’aquell moment, totes les persones que vulguin podran ensumar les essències participants i votar-les a Ca l’Antiga o a La Unió fins al migdia del dissabte 4 de maig. Aquell dia a les 18.30h es farà la cerimònia de lliurament de premis, que comptarà amb la presència dels representants de Beauty Cluster Barcelona i de diverses empreses del sector.

Fira del perfum, flor i gastronomia. La fira de carrer amb paradetes especialitzades en perfumeria, flora i articles de regal se celebrà el cap de setmana del 4 i 5 de maig a l’entorn del Torrent de Casa Bru: dissabte d’11 a 15h i de 17 a 21h, i diumenge d’11 a 15h. Al Passeig de la Riera s’ubicarà l’espai dedicat a la gastronomia i els productes artesans. Per fer-hi ambient, el centre urbà es guarnirà especialment per a l’ocasió amb creacions florals fetes pels jardiners del poble amb plantes dels vivers locals, sota la direcció artística de Jordi Abelló.

Oferta gastronòmica. Un dels punts forts del Maridatge dels Sentits és l’oferta culinària del cap de setmana. Dissabte 4 de maig, els Corresponsals del Casal de Joves es cuidaran de la proposta gastronòmica de 13.30 a 15h, que estarà acompanyada pel grup musical Ballaveu per gentilesa de Taliano Folk. L’endemà diumenge a les 13h, els paradistes del Mercat Municipal i el Consorci d’Enoturisme DO Alella oferiran una nova edició de l’experiència Mercats amb DO a base de tapes elaborades amb productes de proximitat i vins del territori.

Pel que fa als vespres, dissabte a les 20h i diumenge a partir de les 19h, la plaça de Sant Martí acollirà el bo i millor dels restaurants i pastisseries de Teià i dels municipis veïns, així com diversos elaboradors de vins de la DO Alella i de cerveses artesanes. La vetllada de dissabte estarà amenitzada per la Banda Municipal de Teià, seguida de l’actuació musical de Gemma Humet i Toni Xuclà.

COMPARTIR