Market Ocasió Tardor omplirà el centre de Mataró

Text: Redacció
128

Aquest mes de novembre torna el Market Ocasió Tardor per incentivar l’activitat comercial i acostar-se als clients, els dies 3, 4 i 5 de novembre.

Negoci Empresa Mataró (NEM) torna a omplir els carrers de la ciutat d’activitat comercial i presenta el Market Ocasió Tardor edició tardor omplir el centre de Mataró durant el cap de setmana 3, 4 i 5 de novembre.

El Market Ocasió Tardor i convertirà La Rambla de Mataró en una fira-mercat a l’aire lliure amb productes a preus d’ocasió. L’esdeveniment obrirà portes dijous 3, de 17 h a 20:30 h. i tindrà un funcionament ininterromput durant les jornades de divendres i dissabte, de 10h. del matí a 20:30 h. del vespre.

Els negocis i establiments comercials sortiran al carrer per exposar i vendre els seus articles en estoc, en liquidació, restes de sèries o fora del circuit comercial a preus molt rebaixats. El village de la Rambla acollirà comerciants de tots els sectors i des de NEM s’espera que aquesta activitat torni a omplir el centre de la ciutat.

Aquest any el Market Ocasió compta amb l’empresa VA DE JOCS expositors del market que organitzarà dos tornejos de jocs de taula l’últim dia, el dissabte 5 de novembre de 17 a 19 h a la tarda, on es faran partides als jocs de Pitch Car i Pitch & Plakks amb inscripció prèvia al mateix estand des del dijous dia 3 a partir de les 17 h.

COMPARTIR