Mataró Bus ja disposa de WiFi gratuït i servei d’informació a través de Whatsapp

Text: Mataró Bus
659

Els usuaris de Mataró Bus poden beneficiar-se des d’aquest mes de juliol de noves prestacions tecnològiques: WiFi gratuït a tots els autobusos i servei d’informació a l’instant a través de WhatsApp.

La posada en marxa del WiFi a tots els autobusos (27) permet als usuaris connectar-se a Internet gratuïtament durant tot el trajecte realitzat en transport públic urbà. Només cal habilitar el WiFi del telèfon a l’apartat de configuració del terminal (telèfon mòbil, tauleta o ordinador) i seleccionar Mataró Bus en quant el dispositiu localitzi les xarxes disponibles.

Paraules clau pel WhatsApp

Enviant la paraula clau “Mbus: i el número de parada” al WhatsApp de l’Ajuntament (687 200 100), els usuaris d’smartphones reben la informació dels minuts que falten exactament perquè arribin els autobusos de les diferents línies a aquesta parada.

Aquest servei ha estat possible gràcies a la col·laboració de Mataró Bus amb el servei de WhatsApp de l’Ajuntament, ja que la flota de Mataró Bus està dotada de dispositius GPS que permeten a l’empresa localitzar en temps real a cadascun dels vehicles. De fet, aquest servei via SMS ja s’oferia des de l’any 2009, amb la diferència que via WhatsApp resulta totalment gratuït.

Saber el número de parada és útil perquè d’aquesta manera és possible saber quants minuts falten perquè passi el bus desitjat fins i tot abans de sortir de casa. El número o codi de parada, que són 4 dígits, està indicat físicament a la marquesina o pal de Mataró Bus. També és possible disposar d’aquesta informació a través de la web www.matarobus.cat.

Hi ha més paraules claus relacionades amb el transport públic urbà: “Espera Bus”, “Bus línia x (1 a 8)”, “Incidències Bus”, “Contacte Mataró Bus”.  Per conèixer-les totes, es pot enviar “Paraules Claus Bus” i el sistema retornarà automàticament el llistat existent.

COMPARTIR