Mataró Camina per l’Alzheimer de nou

Text: Redacció
231

La Caminada Solidària Mataró Camina per l’Alzheimer és tot un referent a la capital de Maresme. Enguany arriba a la seva catorzena edició el proper 26 de setembre.

La Caminada solidària Mataró Camina per l’Alzheimer compta amb l’empenta de destacades entitats solidàries i continua en la línia de conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia neurodegenerativa amb aquesta iniciativa, que té com a finalitat recaptar fons per a totes aquelles famílies que pateixen directa o indirectament els seus efectes.

La data d’aquesta popular caminada solidària, enguany en la seva catorzena edició, és el proper 26 de setembre. S’han preparat cinc caminades en una, recorreguts diferents perquè cadascú triï el que prefereixi. Tots es faran per camins amples, per afavorir la seguretat, en el marc de les mesures sanitàries establertes.

D’altra banda, els beneficis que s’obtinguin serviran per ajudar les famílies amb malalts d’Alzheimer, a través de l’AFAM.

Els cinc recorreguts circulars que es proposen són el de Cerdanyola, que sortirà del Parc per anar fins l’Hospital i tornar per la Llàntia. El de l’Havana, que sortirà de Sant Simó per anar i tornar del Castell de Mata. El del Parc Central, que anirà a tombar per la platja del Varador. El del Pla d’en Boet, que surt de l’Eusebi Millan i va al litoral des de la Torre d’Ara fins al Port. I finalment el de Cirera, que surt del carrer Muntanya i recorre el camí dels contrabandistes des de Mataró Parc.

Des de l’1 de setembre que es poden fer les inscripcions, tant per Internet com en sis punts presencials de Mataró. Els majors de 12 anys hauran de pagar d’inscripció 5 euros i els menors 3. En inscriure’s s’escollirà ja quin dels recorreguts es vol fer. Els participants portaran les gorres de color fúcsia que lliurarà l’entitat.

COMPARTIR