Mataró destina 350 mil euros a projectes de cooperació internacional, campanyes de sensibilització i convenis

Text: www.mataro.cat
566

L’Ajuntament de Mataró destina 350.395,89 € per a projectes de cooperació internacional, campanyes de sensibilització i convenis durant l’any 2015. Del pressupost total, 239.873,50 € es destinen a 15 projectes de cooperació al desenvolupament promoguts per entitats ciutadanes a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

A més, s’aporten 22.500 € a convenis amb entitats de la ciutat per portar a terme campanyes de sensibilització i 27.692,87 € per organitzar diferents actes com conferències i la Nit de la Solidaritat, entre d’altres. La resta dels diners es manté per subvencionar campanyes d’emergència que puguin sorgir. Si no és així, a finals d’any es repartiran en projectes de cooperació.

A través del Fons Català se subvencionen projectes prioritzant els d’aquells països i pobles que es corresponen a zones d’especial afluència de persones immigrades a Mataró i aquells que tenen una evolució històrica i vincles ja establerts, tant per l’Ajuntament com per les entitats de Mataró, tal com indica el Pla Director de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament 2013-2016.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí