Més de 250 persones es donen cita a Barcelona per tastar els vins de la DO Alella

Text: DO Alella
711

La Denominació d’Origen Alella va aconseguir congregar el passat 15 de maig més de 250 persones al Palau Robert de Barcelona, en la que ha estat la seva primera jornada professional.

Els assistents a l’acte, professionals de la restauració i l’hostaleria i prescriptors del món del vi, van poder gaudir del més de mig centenar de referències dels 8 cellers que hi van participar en l’acte (Alella Vinícola, Alta Alella, Bouquet d’Alella, Can Roda, Quim Batlle, Raventós d’Alella, Roura i Serralada de Marina), així com dels vins d’altres elaboradors del territori, també emparats per la DO Alella.

L’acte va ser inaugurat per Quim Batlle, President del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Alella, acompanyat per Salvador Puig, director de l’INCAVI, i va comptar amb l’assistència d’altres agents del món del vi, com ara l’Associació Catalana d’Enòlegs i l’Associació Catalana de Sumillers.

Sota el lema Proximitat i caràcter mediterrani, el showroom va permetre als assistents conèixer de prop l’oferta vitivinícola d’una zona històricament lligada a Barcelona per la seva proximitat, ja des de l’edat mitjana, quan eren els vins preferits a la seu barcelonesa.

COMPARTIR