Més de 900 persones a la Fira de vins catalans celebrada al Castell Jalpí

Text: Redacció
314

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar la 9ena edició de “La Vinyacat 2019 – La fira dels vins catalans”, al Castell Jalpí d’Arenys de Munt, organitzat per Món la cata, viniteca central del Maresme.

Hi van participar prop de 40 cellers de les diferents DO catalanes, on els seus representants varen donar a tastar els seus productes i explicar els secrets que amaga cada ampolla a més de 900 persones, que van poder descobrir aquest meravellós patrimoni que tenim a casa nostra.

La gastronomia del Castell Jalpí va acompanyar la fira amb tapes seleccionades i altres degustacions, junt  amb els ritmes soul i funk dels DJ LeeBeats, que varen crear un ambient agradable i festiu que va complementar de la millor manera la mostra de vins.

El Castell Jalpí destaca per la flexibilitat i polivalència dels seus espais per a tot tipus d’actes culturals, d’empresa o celebracions, així com per la capacitat d’una organització integral. La passió per la cuina és la raó de ser del Castell Jalpí i d’ARCS Catering, que tradueix la seva personalitat en plats d’alta gastronomia. Propostes innovadores dissenyades i elaborades per adaptar-se a qualsevol necessitat, com en aquesta ocasió en què a més a més, el món del vi hi marida perfectament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí