‘Les millors postres de l’Àvia Remei’, per Sant Jordi a Mataró

Text: Redacció
463

Remei Ribas i Aguilera, l’Àvia Remei, popular cuinera mataronina, divulgadora de la gastronomia catalana i col·laboradora de TRIBUNA Maresme, signarà els seus llibres aquest proper Sant Jordi, a les  parades de la capital del Maresme.

En concret, la cuinera mataronina promocionarà el seu llibre ‘Les millors postres de l’Àvia Remei. 100 receptes’, que es podrà adquirir al preu de 9’95 euros.

Remei Ribas ha ofert xerrades i ha impartit cursos de cuina per a totes les edats. Ha intervingut en programes de televisió i de ràdio de l’àmbit català, desenvolupant una intensa tasca en la promoció de la nostra cuina.

Entre els seus llibres publicats destaquen La cuina de l’Àvia Remei, tot un referent entre els llibres de cuina; Plats i secrets de l’Àvia Remei, L’Àvia Remei talla el bacallà; Àvia Remei, vull cuinar i Les millors postres de l’Àvia Remei. Precisament, en aquest darrer títol es reuneixen un centenar de receptes de plats tan saborosos com Bunyols de poma, Torradetes de Santa Teresa, Galetes florentines, Crema de llimona, Flam de suc de taronja, Creps, Bombons de licor, Trufes de xocolata amb coco, Gelat de llimona, Tisana de cava, Ratafia del Montseny i Aigua de pa i arròs, entre molts d’altres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí