Miquel Barceló ret homenatge a Josep Palau i Fabre amb l’exposició ‘Pregon Desig’

Text: Redacció
714

La mostra, que reuneix obra original provinent de la col·lecció privada del reconegut artista mallorquí, es podrà veure a la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, del 17 de febrer al 9 de setembre de 2018.

Miquel Barceló és un dels artistes contemporanis que més va valorar l’escriptor, crític i erudit Josep Palau i Fabre. Un dels somnis del poeta era poder dedicar una exposició temporal a Barceló a les sales de la seva Fundació, ja que admirava profundament l’obra de l’artista mallorquí. Malauradament, aquest desig no es va poder materialitzar en vida del poeta.

Però precisament ara, amb motiu de l’Any Palau i Fabre, Miquel Barceló ha realitzat el logotip de la commemoració i col·labora cedint 68 peces per a l’exposició ‘Pregon desig: Miquel Barceló a Josep Palau i Fabre’, que es podrà veure del 17 de febrer al 9 de setembre del 2018 a la Fundació Palau a Caldes d’Estrac. Segons expliquen des de la fundació, la mostra inclou gravats, aquarel·les i obres realitzades amb tècniques mixtes. Peixos i pops, gravats amb termites, dibuixos per a brodats, eròtics, africans, retrats i fins i tot autoretrats, que van des del 1999 fins a l’actualitat.

Completen el conjunt de peces el quadern amb l’aquarel·la original que ha servit com a logotip de l’Any Palau i Fabre i l’aquarel·la ‘Els Grius’, peça dedicada a Josep Palau i Fabre que forma part del fons d’art de la Fundació Palau.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí