MotorTotal, una fira consolidada en temps complicats

Text: MotorTotal
375

Del 4 al 7 d’octubre l’Espai Firal del Nou Parc Central ha acollit la quarta edició de MotorTotal, FirMercat del vehicle d’ocasió, km 0 i nou en condicions excepcionals de Mataró i Maresme. Quasi 4.000 m2 d’exposició amb un total de 350 vehicles i motos exposats a la venda i representant 23 marques punteres del sector.

Tot i la desfavorable conjuntura econòmica per la que està travessant el mercat automobilístic, l’esdeveniment va tenir una notable afluència de visitants.

En aquesta edició i com a important atractiu per a què els visitants i potencials compradors s’animessin a efectuar la compra del vehicle, es sortejaven 5 xecs regal de 300 € cadascun, a fi i efecte de compensar la pujada del 3% d’IVA que va entrar en vigor el passat 1 de setembre.

Al llarg de tots els dies de la fira, els més “menuts” de la casa van poder passar-s’ho d’allò més bé en un espai lúdic dedicat exclusivament a ells, i els més grans van gaudir el diumenge 7 al matí d’una concentració de motos clàssiques… autèntiques relíquies de principis i mitjans del segle XX, curosament cuidades pels seus propietaris.

MotorTotal segueix apostant per Mataró com a capital automobilística i ja prepara la cinquena edició de la fira que es celebrarà la primavera del 2013, com sempre, a l’Espai Firal del Nou Parc Central.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí