El negoci de les aplicacions mòbils continua imparable

Anna Lladó.  Periodista. www.annalladoferrer.com
493

Fem servir aplicacions mòbils per a gairebé tot; publicar continguts a les xarxes socials, escoltar música, comprar, llegir el correu electrònic, accedir al GPS, consultar la previsió meteorològica…

Segons un informe de la consultora Ditrendia, la major part del temps que passem amb el mòbil –al voltant del 90%– fem servir alguna aplicació.

No és d’estranyar, doncs, que, al món, les descàrregues d’aplicacions continuïn la tendència a l’alça. El 2017, en van ser 178 mil milions. El 2018 arribarem als 205 mil milions i la dada prevista per al 2022 és de 258 mil milions. Les xifres indiquen, per tant, que l’ús de les apps continuarà creixent.

Si tenim en compte el nombre d’usuaris actius, tant les aplicacions de xarxes socials com les de missatgeria són les més utilitzades. Entre les més populars trobem les de Facebook, WhatsApp o Instagram.

A més, l’informe assenyala que a Espanya, de mitjana, passem una mica més d’una hora connectats a WhatsApp i que és a les 22h quan més usuaris hi ha. El dissabte és el dia de la setmana amb menys activitat.

Ara bé, si bé WhatsApp és una de les més utilitzades, les aplicacions que més creixen són les de compres online. En un any, l’increment ha estat d’un 54%, el que demostra el potencial del comerç electrònic.

Tot plegat indica que el de les aplicacions mòbils és un sector en auge amb un potencial important de negoci.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí