Neix Floral, un festival de música als dos Vilassars

Text: Redacció
293

Judit Nedderman, juntament a l’artista i activista cultural Martí Sancliment,  han creat el Festival Floral, un nou certamen musical que tindrà lloc a Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar els dies 20, 21 i 22 de maig.

Floral vol ser el primer festival de música i cultura de Vilassar, una proposta que vincula els dos municipis homònims a través de l’art i el patrimoni històric i cultural, amb una mirada crítica i feminista. Floral planteja concerts a diversos espais emblemàtics de Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

La programació musical se centra en propostes de gran qualitat liderades per dones, a més d’organitzar una xerrada feminista. El Festival aplica la perspectiva de gènere i posa de manifest que en l’àmbit de la música ens trobem encara lluny de la igualtat de gènere.

El festival acollirà els concerts de Núria Graham i Clara Aguilar el dia 20 de maig a la Torre d’en Nadal (Vilassar de Mar), de Rita Payès i Elisabeth Roma el dia 21 de maig als Jardins de Can Rafart (Vilassar de Dalt) i de Clara Peya el dia 22 de maig al Teatre La Massa (Vilassar de Dalt) a més d’un concert vermut a càrrec del quartet vocal Seasons el mateix diumenge 22 de maig als Jardins de Can Banús (Vilassar de Dalt).