El nou curs teatral a Mataró proposa 21 espectacles per a tots els gustos

Text: Redacció
55
Una imatge promocional de l’obra ‘53 diumenges’.

El 26 de setembre va començar el nou curs teatral a Mataró amb una programació que fins al desembre portarà a la ciutat més d’una vintena d’espectacles diversos a través de tres cicles: la Temporada estable de teatre i circ, el Sortim en família i el Fet a Mataró.

Temporada estable de teatre i circ

Pere Arquillué, Àgata Roca, Lluís Villanueva, Mercè Arànega, Laura Aubert, Anna Sahun, Pep Cruz i els directors Cesc Gay, Àlex Rigola, Guillem Albà i Joan Arqué són alguns dels noms de la nova temporada estable de teatre i circ que començarà el pròxim 1 d’octubre i s’allargarà fins al 12 de desembre.

Una vegada més els grans èxits de la temporada teatral trepitjaran l’escenari del Teatre Monumental oferint cinc espectacles que combinen diferents disciplines com ara el teatre de text, teatre documental i circ.

El tret de sortida el donarà la comèdia 53 diumenges de Cesc Gay, per donar pas el 23 d’octubre amb Els gossos, una comèdia tràgica sobre els secrets d’una família qualsevol. El mes de novembre també hi haurà dos espectacles: el dia 7 l’adaptació teatral de l’exitosa novel·la Canto jo i la muntanya balla i el nou projecte d’Àlex Rigola, 23 F Anatomia d’un instant, que es podrà veure el 20 de novembre. La temporada es clourà el 12 de desembre amb la producció mataronina De tu a tu. L’espectacle de circ integrador explora diferents disciplines del gènere.

Sortim en família

Una vegada més el cicle Sortim en família combina diferents disciplines com el teatre, el circ, la música i les titelles pels més menuts. Fins al 19 de desembre es podran veure 10 espectacles. El 28 de novembre la Casa de la Música de Mataró oferirà un concert tribut per tal que els menuts de casa descobreixin les cançons de Bob Marley.

Fet a Mataró

Can Gassol tornarà a ser l’epicentre de la creació escènica mataronina. La nova temporada del Fet a Mataró, que començarà el 10 d’octubre i acabarà el 12 de desembre permetrà tornar a copsar els camins que prenen diferents propostes escèniques amb cinc assajos oberts d’espectacles en creació i una estrena.

COMPARTIR