Nou president de PIMEC Joves Empresaris Maresme-Barcelonès Nord

Text: Redacció
773

L’empresari de 34 anys, Marc Tarrés, ha estat nomenat president de PIMEC Joves Empresaris Maresme-Barcelonès Nord. Aquest jove d’Arenys de Munt és llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra, màster en Fiscalitat per la UPF-UPC i màster en Direcció financera i comptable per la UPF.

Marc Tarrés és soci fundador i gerent d’AT BUSINESS ASSESSORS, implantada a Mataró i dedicada a l’assessorament financer d’empreses. És membre del Col·legi d’Economistes de Catalunya i de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció.

Marc Tarrés ja formava part de PIMEC Joves Empresaris com a soci de la sectorial i ara afronta aqueta nova etapa “amb il·lusió i amb el ferm compromís de donar suport als joves empresaris i emprenedors del territori i d’ampliar la presència territorial de PIMEC Joves”.

Una comissió de treball acompanyarà Marc Tarrés al capdavant de PIMEC Joves al territori: Sergi Belmonte (Akrovalis – El Masnou), Carles Novoa (DW Consigna- Mataró), Elvira García (Agència Setting Comunicació – Mataró) i Lydia Ruiz (Olabautyú – Mataró).

PIMEC Joves Empresaris és la sectorial de PIMEC que dóna suport i representativitat a aquest sector de l’empresariat, per fer arribar als agents polítics, econòmics i socials les necessitats d’aquest col·lectiu, i fomentar a la vegada trobades temàtiques i de Networking per conèixer, generar contactes i crear sinergies entre els emprenedors del territori.

COMPARTIR