Nou servei coach nutricional a la ISSA

Text: ISSA
451

Com ja sabem l’alimentació és de les millors eines que tenim per a tenir una bona salut. Per això, a la ISSA, que ens preocupem perquè estiguis sa, us oferim el servei d’una assesora d’alimentació. Un servei útil per a tots, per aprendre a menjar de manera sana, equilibrada i ajudant al nostre organisme a lluitar contra les nostres malalties. Adequat per a:

– Qualsevol persona que vulgui adquirir uns hàbits d’alimentació sana.

– Com a tractament complementari per a qualsevol malatia.

Mitjançant la Trofologia (curació a través de l’alimentació: dieta hipotòxica, cetogènica, antiaging, antitumoral…).

Et convidem a una xerrada gratuïta per conèixer més el títol L’alimentació com a eina d’educació.

L’alimentació com a eina de curació

Degut a l’estès ús de tractaments mèdics químics, el creixement en el consum d’aliments processats i la incorporació massiva de substàncies tòxiques a la vida diària, han contribuït en gran mesura a l’aparició de deficiències nutricionals i toxicitat entre la població general; les quals s’han convertit en la principal causa del ràpid deteriorament de la Salut Pública, i les malalties degeneratives han començat a créixer considerablement.

En aquesta conferència parlarem de com en el cos s’ estableix les bases de la malaltia, pas a pas, entenent l’evolució del seu transcurs. I com, mitjançant l’eina de la nutrició, arribem a l’equilibri de l’organisme, l’’homeòstasi.

La conferència anirà a càrrec de Llibertat Rodríguez Roman, Infermera de Salut Pública i Comunitària i coach nutricionista. L’acte es celebrarà el dijous 18 de febrer a les 18 h a la Clínica ISSA. És necessari  confirmar assistència a l’email gemma@clinicaissa.com o al telèfon 93 790 22 14.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí