Nova edició del Calella Film Festival

Text: Redacció
92

El Calella Film Festival celebra enguany la seva setena edició amb l’objectiu de convertir-se en un festival internacional amb seccions competitives que abastin gran part de les vessants artístiques del cinema contemporani, parant especial atenció a les produccions de baix pressupost que sovint no tenen cabuda en altres esdeveniments.

El festival tindrà lloc de l’1 al 8 d’octubre amb la voluntat de portar oferta de cinema de qualitat a Calella i al Maresme, promocionant el cinema d’autor i oferint una proposta cultural per reactivar les antigues sales, com la centenària Sala Mozart de Calella. També es faran projeccions a Arenys de Mar, al Teatre Principal, i a l’Akira Cine Club de Sant Pol de Mar.

Enguany, el Calella Film Festival vol retre homenatge a una pel·lícula mítica, El Padrino, que celebra el 50è aniversari. El festival consta de diverses seccions. Una d’elles s’anomena Creative Rosebud Awards, que busca un segell de qualitat mitjançant la selecció de les pel·lícules de l’any que més han destacat per la seva originalitat amb un pressupost superior als 500.000 €. Els films que competiran són Mr. Wain, Pig, Eugénie Grandet, La Tana, The last bath i Las intemperies.

Una altra secció és Low Budget Films, que inclou les produccions amb una inversió inferior als 500.000 €. Competeixen La cançó pop, Somehow, Con un paraguas roto, Perderlo todo, Qazi, Palyad, Hazlo por mí i Dangerous creation.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme hi col·labora un any més a través de la Maresme Film Commission, organisme que gestiona les produccions que es roden a la comarca.

COMPARTIR