La nova temporada del ‘Fet a Mataró’ ofereix 4 assajos oberts i 1 estrena

Text: Redacció
486

Com ja és tradició, el cicle Fet a Mataró tornarà a mesclar diferents disciplines artístiques. Aquesta mescla ja es podrà veure en el primer assaig obert de la Companyia (=a2) que combina la màgia, el teatre i el circ a Losingnombre. El 14 de febrer la companyia Animal Religion seguirà treballant en Ahir, un espectacle interdisciplinari de circ que uneix cos, llum i so i que parla de la relació del passat amb el present.

El 23 de febrer el ballarí hongarès Attila Andrasi també voldrà comprovar com respira el públic davant la seva nova creació en procés, Badarság. La peça convida a l’espectador a trobar unes emocions reconeixibles a partir d’un potent món visual.

El darrer assaig obert portarà al centre de creació mataroní Desdèmona”d’Alba Sarraute & Les Ofèlies. Amb tècniques de circ el 19 d’abril presentaran aquesta versió del personatge d’Otel·lo.

El Fet a Mataró es tancarà amb l’estrena d’un altre espectacle amb aires shakespearians, Hamnet, que fa referència al fill de William Shakespeare. El director mataroní Pere Vàzquez porta a escena els dies 26, 27 i 28 de juny un text contemporani escenificat només a Londres, amb l’actor Quim Font i la col·laboració especial de Joan Crossas.

COMPARTIR