Nova temporada teatral a Mataró

Text: Redacció
172

El 23 de setembre s’inicia la temporada teatral de tardor a Mataró amb una programació que omplirà la ciutat d’espectacles a través de tres cicles: la Temporada estable de teatre i dansa, el Sortim en família i el Fet a Mataró.

Temporada estable de teatre i dansa

El tret de sortida el donarà l’1 d’octubre una obra commovedora i aclamada a teatres de tot el món: L’oreneta de Guillem Clua protagonitzada per Emma Vilarasau, per donar pas el 23 d’octubre a la comèdia Una teràpia integral, amb Abel Folk, Àngels Gonyalons i Roger Coma. El 5 novembre es podrà veure Immunitat, una peça punyent i plena d’actualitat que signa Jordi Casanovas i el desembre començarà amb Evangelium el dia 3, espectacle dirigit i coreografiat per Maria Rovira. La temporada es clourà el 16 de desembre amb Paraíso perdido protagonitzada per Pere Arquillué i Cristina Plazas, entre d’altres.

Sortim en família

Teatre, circ, música, titelles i dansa són alguns dels ingredients que trobarem a la nova temporada d’aquest cicle adreçat als més menuts i que és possible gràcies a la feina conjunta entre diferents agents culturals de la ciutat.

Fet a Mataró

Una vegada més el cicle Fet a Mataró permetrà entrar a la cuina de la creació escènica. Enguany a Can Gassol se li suma el nou espai escènic de la ciutat, el Teatre del Cafè Nou. Aquest espai d’arts en viu acull el talent emergent de Mataró amb sis espectacles.

COMPARTIR