Noves tasques d’excavacions arqueològiques a Cabrera de Mar

Text: Ajuntament de Cabrera de Mar
640

Durant quatre setmanes de maig i juny s’ha treballat al jaciment de Can Mateu, de Cabrera de Mar, amb el suport d’una quinzena d’estudiants de la Universitat de York (Toronto, Canada), seguint el conveni de col·laboració iniciat l’any passat.

Segons també informen des del consistori, els treballs han posat al descobert les restes constructives d’època romana que es varen trobar el 1997-98 i que des d’aleshores no havien pogut ser destapades. A més, es preveu que tota aquesta zona s’afegeixi en un futur proper a la part visitable d’aquest clos arqueològic.

D’altra banda, pel que fa a excavacions, també en el sector de Can Rodon de l’Hort s’ha fet una intervenció, en aquest cas amb el suport  d’una dotzena d’estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona, que hi han estat treballant durant dues setmanes, acompanyats dels seus professors. En aquest cas, les excavacions han continuat els treballs iniciats l’any passat a la part del centre terrissaire d’època alt-imperial, lloc on s’ha produït la troballa de moltes ceràmiques fines, metalls i monedes, corresponents a l’època dels emperadors Neró i Vespasià.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí