Noves tendències, moda canina

Naturcenter.
418

Avui en dia el fet de disposar d’un vestuari per als nostres gossos s’ha convertit en quelcom essencial per tal de poder-los treure de les nostres llars. S’han convertit en residents habituals dels interiors de les cases, i s’han acostumat a unes temperatures més elevades, i en el moment que surten a l’exterior noten considerablement els canvis de temperatura. Per tant, és recomanable disposar de diverses peces de roba per poder abrigar i protegir al nostre gos quan sortim a l’exterior.

Podem trobar des d’anoracs per aquells moments i indrets més freds com zones de neu, impermeables per tal d’evitar que el nostre gos es mulli constantment. També tenim samarretes, jerseis de llana i de cotó, dessuadores, botes per protegir les plantes de les potes, ulleres per anar a la neu, gorres per protegir dels sol, foulards per resguardar del vent, calcetes pel zel de les gosses… Per altra banda, també trobem peces de roba amb material reflectant per aquells gossos que han de desplaçar-se per la nit, o collars amb llum perquè els nostres gossos es puguin moure de nit sense cap tipus de perill.

Enrere queden aquells temps en què tenir un vestuari pel nostre gos era més considerat un luxe que no pas habitual i fins i tot necessari.

Existeix una gran varietat de marques i dissenyadors que treuen al mercat un dissenys que van en consonància amb l’estil de moda de les persones (clàssics, elegants, minimalistes, urbans, moderns, romàntics…), a més podrem trobar en els centres especialitzats una gran diversitat de preus que ens faran decidir per un tipus de roba o un altre.

Com a curiositat direm que s’organitzen nombroses passarel·les i desfilades arreu del món dedicades exclusivament a la moda pels gossos.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí