Octubre, el mes del vi DO Alella

Text: Redacció
539

L’octubre arriba el Vi +, més d’un mes d’activitats per viure a fons l’experiència de la Ruta del Vi DO Alella a través de propostes programades a 24 municipis.

La tercera edició del Vi+ tindrà lloc del 29 de setembre a l’1 de novembre, a través d’un cicle d’activitats i experiències enoturístiques entorn del món del vi, promogudes per una seixantena d’agents públics i privats que formen part de la Ruta del Vi de la DO Alella. Aquesta iniciativa va néixer el 2016 amb l’objectiu de dinamitzar el territori de la DO Alella a través de la Ruta del Vi DO Alella i els seus atractius turístics.

El programa d’enguany dedicarà un apartat especial a la gastronomia, amb menús especials presentats pels restaurants participants. La programació d’activitats és eclèctica i gira entorn del món del vi, el paisatge, la gastronomia i els productes autòctons que tenen lloc als diferents municipis que formen part de la Ruta del Vi DO Alella: visites a cellers; tastos dirigits, menús i tallers gastronòmics; jornades de debat; propostes de música, teatre, literatura i poesia maridades amb vi; esdeveniments esportius; rutes patrimonials i sortides guiades a la natura; paquets d’hotel, wellness i vinoteràpia, entre altres.

La iniciativa, promoguda pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, està apadrinada per la cuinera maresmenca Carme Ruscalleda i compta amb el suport dels segells turístics de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i dels consorcis de turisme del Maresme i del Vallès Oriental.

Més informació i compra d’experiències a www.enoturismedoalella.cat/vimes

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí