Ontec Energy s’alia amb la Fundació el Maresme

Ontec Energy.
227

L’empresa, especialitzada en energia solar fotovoltaica, s’ha compromès a donar 6.000€ a l’entitat i un percentatge de les instal·lacions per col·laborar en projectes i recursos que millorin la qualitat de vida del col·lectiu.

Nova aliança de la Fundació el Maresme, en aquest cas amb Ontec Energy, companyia especialitzada en l’energia solar fotovoltaica i en donar suport a la utilització d’altres energies renovables per promoure un model energètic sostenible i respectuós amb el planeta.

Ontec Energy, no només vol apostar per impulsar l’energia eco-sostenible. L’empresa maresmenca ha decidit impulsar la seva política d’RSC comprometent-se amb la inclusió social i la igualtat d’oportunitats d’un dels col·lectius més vulnerables de la societat: les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca. Ontec Energy se suma a la millora de la qualitat de vida de les persones ateses a la Fundació el Maresme fent un donatiu de 6.000€ a l’entitat i manifestant el seu compromís d’atorgar un percentatge de les instal·lacions fetes a la Fundació amb el lema “Una placa, un somriure”.

Amb motiu de la donació, Ontec Energy va organitzar un acte lúdic al Local 22 de Marina Port de Premià de Mar per donar visibilitat a aquesta nova aliança social. L’esdeveniment va comptar amb la participació de l’alcalde de Premià de Mar, Rafael Navarro; els regidors de Medi Ambient i Comerç, Toni Subirà i David Gutiérrez, respectivament; el tècnic de Serveis Territorials del consistori, Josep Molins; així com també amb les conselleres de Medi Ambient i Canvi Climàtic, i Equitat i Acció, del Consell Comarcal del Maresme, Montserrat Garrido Romera i Meritxell Romero Pinet, respectivament.

Durant l’acte, Cristian Domingo i Javier Mateo, gerents d’Ontec Energy, van lliurar un xec simbòlic de la donació a Josep Morgades, president de la Fundació el Maresme.

Des de l’Entitat s’han mostrat agraïts per la sensibilitat d’Ontec Energy envers les persones amb discapacitat així com pel compromís social que entoma l’empresa, la qual ja forma part del teixit empresarial col·laborador de l’entitat.

D’altra banda, entre el públic assistent hi havia diferents representants de la Fundació el Maresme, autoritats, empresaris, associacions i personalitats, entre elles el cantautor Ricky Fargas, que va amenitzar la festa amb la seva música. La copa de cava va anar a càrrec de la firma Llopart, una de les empreses amb més tradició vinícola del Penedès.

Per a la Fundació el Maresme, aliances com aquesta permeten impulsar oportunitats i contribuir en la sostenibilitat de projectes i recursos d’un dels col·lectius amb major risc d’exclusió social de la societat: les persones amb discapacitat intel·lectual.