El Parc de la Serralada ofereix passejades guiades durant tot l’any

Text: Redacció
71

Fins al mes de desembre de 2020, el Parc de la Serralada Litoral ofereix 21 passejades guiades i 10 tallers monogràfics en cap de setmana. A través d’ells es podran conèixer el valuós patrimoni natural i cultural d’aquest espai singular.

Els itineraris estan guiats per un expert coneixedor del territori que ajudarà a interpretar i comprendre els paisatges i a descobrir racons amagats del Parc i dels seus municipis.

La desena de tallers tenen l’objectiu de divulgar i aprofundir en temes relacionats amb el medi natural i es duen a terme en equipaments dels municipis consorciats. Alguna activitat precisa de material complementari, amb un cost de 2 € per cada inscripció.

El cicle de sortides es duu a terme als municipis de l’àmbit del Parc i, entre les nombroses propostes, s’hi troben sortides sobre el llegat prehistòric, la història medieval, nits d’estels, plantes aromàtiques, tallers de tardor, elaboració de ratafia, activitats sobre astronomia i meteorologia, herbaris virtuals i menjadores per als ocells.

Recordeu que és necessari fer inscripció prèvia a l’Oficina del Parc de la Serralada Litoral (p.slitoral@diba.cat).

Descarregueu-vos el programa en aquest enllaç, hi trobareu tots els detalls de cada passejada i taller.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí