Els plats de dutxa tous

Text: AMIC
301

Es tracta d’un producte molt nou, disponible ja per al públic en algunes botigues i que ha generat un gran interès. Els plats de dutxa tous o de poliuretà tenen els següents avantatges:

  • Són més higiènics: perquè són molt més fàcils i ràpids de netejar. La superfície és poc rugosa i la brutícia es retira ràpidament sense oferir resistència.
  • Són més segurs: degut al caràcter antilliscant de la seva superfície, la qual cosa els converteix en un element per al bany molt recomanable per als més grans o per a persones amb mobilitat reduïda, ja que és més difícil relliscar sobre el poliuretà. El plat s’adapta totalment a la forma del peu.
  • Són més resistents i d’elevada durabilitat: estan compostos per un material molt dur que esmorteeix bé els cops. Els test de resistència realitzats sobre aquests plats garanteixen la seva elevada resistència.
  • Són menys molestos: degut al fet que no només esmorteeixen els cops de possibles objectes, sinó que també absorbeixen molt bé l’impacte de l’aigua al xocar contra la superfície. D’aquesta manera, sembla que us dutxeu en silenci sobre aquests plats de poliuretà.

Si esteu pensant a renovar els plats de dutxa de la vostra llar, plantegeu-vos aquesta possibilitat perquè és molt recomanable.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí