Premià de Mar commocionat per un doble crim

Text: Redacció
501

Una parella de 74 i 72 anys va ser assassinada amb signes de violència, al carrer Jacint Verdaguer, la setmana passada.  En no haver-hi ni cap finestra forçada, els Mossos d’Esquadra van sospitar d’entrada que l’assassí no era cap estrany. I la investigació els va confirmar la seva teoria.

Com a presumpte autor dels fets es va arrestar el fill d’uns amics del matrimoni, una altra parella que com les víctimes eren sordmuts. Segons va publicar La Vanguardia, es tractaria d’un veí del barri, toxicòman i d’uns 40 anys d’edat, que va ser detingut divendres 27 de novembre a la tarda.

D’altra banda, com també va transcendir als mitjans de comunicació -tot i que no s’ha comunicat oficialment per part de Mossos d’Esquadra, ja que el cas continua, al tancament d’aquesta edició, sota secret de sumari-, el presumpte autor de l’homicidi, que hauria mort les víctimes amb arma blanca, no té antecedents i hauria aprofitat la confiança que li tenien els dos ancians per entrar a l’habitatge sense necessitat de forçar cap pany, amb la intenció de robar. Concretament, joies de la dona morta, que tenia quan va ser detingut.

Els cadàvers de les dues persones assassinades van ser trobats pel gendre de la parella, dijous de matinada. El doble crim ha generat molta commoció a la localitat, a més d’un gran impacte als mitjans de comunicació.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí