Primer concert benèfic a favor dels animals abandonats de la SPAM

Text: SPAM
399

La SPAM ha organitzat el primer concert solidari a favor dels animals abandonats que viuen als centres d’acollida que gestiona. L’acte va tenir lloc a la sala Estraperlo, a Badalona, el passat 5 de desembre a les 22 h i va fer-se en format d’una mini-marató musical per aconseguir fons per millorar la qualitat de vida dels centenars de gossos i gats que passaran l’hivern dins d’una gàbia.

Per dur a terme aquesta nova iniciativa, la SPAM va comptar amb el suport de tres formacions musicals que van actuar gratuïtament. Kilmara, Awake i The Jamps són els tres grups de música hard pop i rock que van tocar entre les 22 h i les 2 h. A partir d’aquesta hora i fins les 6 h hi va haver una sessió disco-house a càrrec dels DJ’s House Breakers.

L’entrada per gaudir de la mini-marató va tenir un cost de 6 €, tot i que les persones que hi van accedir a partir de les 2 h només van haver de pagar 2 €. Per aquells que no van poder assistir-hi però que van voler col·laborar, la SPAM també va oferir la possibilitat de comprar entrades “fila zero” al número de compte solidari 2042-0000-70-3300070104. Durant el concert i aprofitant els descansos entre actuacions, es van fer sortejos de lots de Nadal.

Amb el preu de les entrades, l’entitat podrà fer front a les despeses necessàries per millorar la qualitat de vida dels animals que viuen en els centres que la SPAM gestiona. Alhora, es realitzaran durant tot aquest mes altres activitats solidàries complementàries com els encants solidaris o la venda de diversos articles com calendaris, samarretes o fins i tot polvorons.

La presidenta de l’entitat afirma que “les dificultats econòmiques de l’administració es veuen reflectides en la salut econòmica de la nostra entitat, que ha de trobar solucions alternatives a la davallada de diners públics per als animals abandonats”. Per a la SPAM, ara el més important és trobar maneres de finançar-se: “Amb aquesta inciativa promoguda pel nostre voluntariat esperem gaudir de bons moments i generar recursos per aportar benestar en els refugis més antics que gestionem”.

Aquest acte, a més, es transforma en una oportunitat per a formacions musicals d’alt nivell de casa nostra que tenen poques ocasions per actuar en directe. La SPAM no descarta organitzar-ne d’altres més sovint, per aconseguir suport per a les seves activitats en defensa dels animals.

COMPARTIR