Primera edició del Pillow Fight Day a Mataró

Text: Redacció
572

Aquesta nova activitat s’organitzarà en motiu de la International Pillow Fight Day a la plaça de les Tereses el 7 d’abril amb el patrocini de Costa descans i del Grup Drivim.

La Unió de Botiguers de Mataró (UBM) organitza per primera vegada una activitat que ja té molta acceptació arreu del món i que se celebra en motiu del dia de la guerra de coixins.

La Plaça de les Tereses de Mataró serà l’escenari, el dissabte 7 d’abril, d’una guerra entre tothom que hi vulgui participar on els coixins seran els protagonistes. La marca líder en el sector dels coixins i complements del descans Moshy aportarà 400 coixins perquè tothom que hi vulgui participar pugui fer-ho.

L’esdeveniment es portarà a terme el dissabte a les 18 h, amb una durada d’una hora aproximadament i comptarà amb un speaker i amb música per fer el combat més divertit.

A la presentació de la proposta celebrada el passat 16 de març, el president de la UBM, Jordi Novo, va comentar que “aquesta activitat innovadora s’emmarca dins la nova línia d’actuació de la UBM que pretén oferir una experiència de visita i compra al centre de Mataró aquell dissabte”.

A la presentació del Pillow Fight Day també hi va participar Josep M. Costa, propietari de l’establiment patrocinador Costadescans i Marta Creixell, cap de vendes del patrocinador publicitari Grup Drivim.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí