Propostes de desembre 2020

Text: Redacció
713

Activitats literàries

ALELLA. Casal d’Alella
Vicenç Llorca a Alella. Dimarts 1 a les 19.30 h. Presentació de l’antologia poètica bilingüe de Vicenç Llorca La frase immutable, editada per Quaderns de la Font del Cargol. L’actor Abel Folk conversarà amb l’autor i l’acompanyarà en la lectura de poemes.

ALELLA. Can Manyé
Poema a la durada de Peter Handke . Dimecres 2 a les 19.30 h. Lectura poètica a càrrec de Marta Pera Cucurell, la seva traductora al català. Comptarem amb la participació de Toni Clapés, editor de Cafè Central.

EL MASNOU. Edifici Centre
Presentació llibre. Dijous 10 a les 19 h. El Masnou desaparegut, escrit per Marta Roig i Miquel Rico.

PREMIÀ DE DALT. Can Vallerià.
Presentació llibre. Diumenge 13 a les 12.30 h. Feliu Formosa ens parlarà del llibre Tots aquests anys. Epistolari (1972-1989). El llibre és la correspondència que va mantenir Feliu Formosa amb Josep M. Benet i Jornet. Els actors Pep Tosar i Joan Casas llegiran algunes de les cartes.

PREMIÀ DE MAR. Biblioteca Martí Rosselló
Presentació llibre. Dimarts 15 a les 18.30 h. El tacte suavíssim de l’absència, de M. Antònia Grau i Abadal. Presentació a càrrec d’Emília Illamola.

SANT VICENÇ MONTALT. BIBLIOTECA
Presentació llibre. Divendres 11 a les 20h. Les pells poroses de Dolors Martí Julià.

TEIÀ. Espai Can Llaurador
El poeta nòmada Josep Carner. Dijous 10 a les 19 h. En el cinquantè aniversari de la Mort de Josep Carner recordarem la seva trajectòria com a poeta, periodista, autor de teatre i traductor català. La seva va ser una vida moguda, plena i també difícil. Intel·lectual de referència de començaments de segle XX, era un superdotat i un dandi.

COMPARTIR