Propostes de maig 2021

Text: Redacció
499

Activitats literàries

ALELLA. Can Manyé
Llibre de revelacions. Dijous 6 a les 19.30 h. La poeta Laia Llobera, una de les autores més sorprenents i singulars de la poesia catalana actual, i la cantautora Rusó Sala, una de les veus més sòlides i evocadores de la cançó mediterrània de casa nostra, s’endinsaran en un recital poètic i musical on fusionaran la seva obra. Dins el cicle Espais de poesia.

ALELLA. Casal d’Alella
Invisibles project. Divendres 7 a les 20 h. Invisibles project narra en forma de fotografies musicals el procés migratori sud-nord, intentant copsar l’essència emocional i vital de cadascun dels moments importants que el migrant subsaharià ha d’afrontar en tot aquest viatge. Dins el cicle Espais de poesia.

ALELLA. Celler Bouquet d’Alella
Nunavut. Dissabte 8 a les 19 h. Nunavut és el lloc on es troben el Jan Garrido, músic, i la Silvie Rothkovic, poeta que recentment ha publicat Els llacs (LaBreu Edicions, 2021). En format duet (guitarra, veu i teclats) presentaran les cançons d’Hotel Iglú, el disc que ha resultat de recollir l’imaginari que han creat junts. Dins el cicle Espais de poesia.

ALELLA. Plaça de Can Patatina
El Maresme publica poesia. Diumenge 9 a les 10 h. Segona trobada d’editorials comarcals, fira i presentacions de novetats per part dels autors i autores, signatura i venda de llibres. Dins el cicle Espais de poesia.

ALELLA. Plaça de Can Patatina
Alella diu Mercè Giralt. Diumenge 9 a les 12.30 h. Alellencs i alellenques llegeixen versos del recull Onades (Ajuntament d’Alella, 2011) com a homenatge a la poeta Mercè Giralt. Dins el cicle Espais de poesia.

ALELLA. Casal d’Alella
La força incendiària de les paraules. Dijous 13 a les 20 h. Diàleg poètic i musical. Lu Rois i David Fernández diuen Erri de Luca. Dins el cicle Espais de poesia.

ALELLA. Celler Alta Alella
Poesia entre vinyes. Divendres 14 a les 19 h. Recital. Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda tornen a aventurar-se plegats en un recital que combina la tendresa i l’exaltació, el xiuxiueig i el crit, el lirisme més subtil i l’eufòria més desbocada. Dins el cicle Espais de poesia.

ALELLA. Can Manyé
Llibretes i Orogènesis. Dissabte 15 a les 20 h. Neus Borrell i Bru Ferri, dues veus i un piano canten a Pepe Sales, Maria-Mercè Marçal, Doroty Armenia, Oriol Sauleda i Blanca Llum Vidal. Dins el cicle Espais de poesia.

ALELLA. Casal d’Alella
Presentació llibre. Divendres 28 a les 18 h. Plans eco en família de l’autora alellenca Lidia Fraguas.

ALELLA. Can Manyé
Literatures amb sentits. Dijous 10 de juny a les 19.30 h. Paraules per engegar una màquina, presentació d’aquest llibre col·lectiu de Vibop Edicions. Dins el cicle Espais de poesia.

ARENYS DE MAR. Teatre Principal
Manual de supervivència. Homenatge a Boris Vian. Diumenge 23 a les 19 h. Espectacle de cabaret literari on podem descobrir la part més íntima d’aquest gran provocador, Boris Vian. Amb Lluís-Anton Baulenas, Pau Mainé i la sàtrapa convidada, Gemma Deusedas.

ARENYS DE MAR. Biblioteca
Presentació llibre. Divendres 28 a les 19 h. Presentació de la Guia de recursos 2021, Biblioteques del Maresme. El Maresme amb la recerca a càrrec de Joan Bertran Llavina.

ARENYS DE MUNT. SALA MUNICIPAL
Presentació llibre. Diumenge 23 a les 11 h. Raimon Torroja i Valls, mestre d’infants i mestre de mestres de Francesc Forn i Salvà, a càrrec de Salomó Marquès.

CABRILS. BIBLIOTECA
Presentació llibre. Dijous 13 a les 19 h. La lectora accidental a càrrec de l’autora Emília Illamola.

EL MASNOU. Sala Joan Comellas
Presentació llibre. Divendres 7 a les 19 h. Simfonia de tardor de Vicenç Llorca.

EL MASNOU. Sala Joan Comellas
Presentacio del llibre. Dijous 14 a les 19 h. El Masnou, un oasi en temps de guerra per als refugiats, de Glòria Campoy Collado.

MATARÓ. Biblioteca Antoni Comas
Presentació llibre. Dilluns 17 a les 18.30 h. No estamos tan bien de Rubén Serrano.

MATARÓ. Biblioteca Antoni Comas
Presentació llibre. Dilluns 31 a les 18.30 h. La lectora accidental d’Emília Illamola.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí