PxC vol créixer al Maresme

Text: Redacció
444

El dirigent de Plataforma x Catalunya (PxC), Josep Anglada, va visitar Mataró el passat 26 de juny, en el marc de les trobades que fa amb els grups del seu partit pel territori català.

Anglada va reunir-se amb els regidors de PxC i diversos militants i simpatitzants d’aquesta formació política de la comarca a l’Ajuntament de la capital del Maresme.

“Em sento molt satisfet per la tasca feta per PxC a Mataró, tot i la dificultat que comporta ser novells”, va assegurar Anglada. Sobre la seva força política va afirmar que “la gent ens va coneixent cada cop més i a les properes eleccions entrarem al Parlament de Catalunya”.

D’altra banda, per al líder de PxC, “la desil·lusió que hi ha en tots els partits a nivell de país, ja que tots tenen les mans brutes”, és una de les claus del creixement de la seva força política. “Som un partit jove, consolidat i tenim la confiança de la gent”, va dir.

“El nostre objectiu és créixer en regidors i incrementar la nostra presència al territori i a les comarques”, va comentar també Anglada en la seva compareixença a la premsa. Precisament, en aquesta direcció, la regidora mataronina Mònica Lora va explicar que PxC està treballant per implantar-se a cada cop més municipis del Maresme. Ja tenen estructura o han obert converses perquè n’hi hagi a localitats com Arenys de Mar, Argentona, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, el Masnou o Calella, segons va explicar.

COMPARTIR