Restaurant Can Raimi

Text: Redacció
619

En una masia del segle XVII, una de les més antigues de Catalunya, es troba aquest establiment de restauració que és tot un referent a la comarca, amb molta trajectòria.

L’equipament compta amb llar de foc a cada estança, parets originals i decoració rústica que permet que els comensals que vulguin provar les propostes gastronòmiques que ofereix, se sentin com a casa seva, dins la calidesa de la tradició del nostre país i de l’àmplia riquesa de la cuina catalana.

Can Raimi, ubicat en la urbanització que li dóna nom, a Argentona, compta també, en el seu espai exterior, amb un camp de futbol i parc infantil, en el marc d’un ambient envoltat completament per la natura, en la línia dels paisatges més acollidors del Maresme.

Tot i la llarga tradició d’aquest establiment de restauració, de més de 50 anys, els actuals propietaris el gestionen des de l’agost de l’any passat. Tal com expliquen, s’han plantejat els objectius de mantenir el tipus de cuina i la filosofia que al llarg dels anys ha convertit Can Raimi en un punt de trobada amb un públic fidel.

Can Raimi obre tots els dies de la setmana. Ofereix als seus comensals un menú diari de 10 euros i els caps de setmana de 16. Estan especialitzats en esmorzars de forquilla. És un espai excel·lent per a fer celebracions, menjars de grup i per al públic familiar, tant pels seus equipaments esmentats com per les seves propostes de menús infantils a 6 euros.

Una cuina que no s’oblida

Pel que fa a la seva oferta gastronòmica, Can Raimi proposa una àmplia oferta de cuina tradicional catalana, amb plats com poden ser la vedella amb bolets, el fricandó, els cargols, el bacallà amb samfaina, l’escalivada o l’escudella.

Des de la seva cuina també ofereixen carns a la brasa com són les mongetes amb botifarra, les galtes, els peus de porc, les costelles de xai o l’entrecot, entre d’altres propostes; a més d’una assortida selecció d’embotits de pagès i ibèrics.

És important remarcar que són especialistes en paella, i en aquest sentit destaca el menú del dijous, on es pot assaborir aquest deliciós plat.

I entre d’altres suggeriments de temporada, Can Raimi ofereix calçots o carxofes i rovellons a la brasa. En aquests moments, pel que fa a calçots, es poden trobar dos menús.

Restaurant Can Raimi
Urbanització Can Raimi, 8 · 08310 Argentona · Tel. 93 001 34 69 · 615 17 05 34
facebook.com/canraimi · restaurantcanraimi@gmail.com

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí