Robòtica: diversió i aprenentatge

Rosa Comabella.  codelearn.cat/premia
778

El joc, és una de les eines educatives més potent per dotar d’aprenentatges significatius als nostres fills i filles. Jugar amb robots planteja reptes per estimular l’aprenentatge i potenciar habilitats com el raonament, la curiositat, el pensament lògic o la resolució de problemes.

Al mercat hi ha una gran varietat de robots educatius per a totes les edats. Tots ells plantegen desafiaments que desperten la curiositat i les ganes de saber i aprendre.

Pro-bot. Aquest cotxe-robot és ideal per introduir els primers conceptes de programació. Es poden crear dibuixos mitjançant la programació en logo. També disposa de sensors programables de llum, so i contacte.

Lego Mindstorms. El kit de Lego permet dissenyar i construir robots programables utilitzant motors, sensors, engranatges, rodes, eixos i altres components tècnics. Una aplicació permet controlar el robot des d’un ordinador una tablet o un mòbil.

Edison. Aquest robot té múltiples sensors integrats i respon a la llum i el so, evita obstacles, segueix línies i pot comunicar-se  amb d’altres robots Edison. És programable per blocs o amb codi phyton.

Des de l’escola Codelearn conscients de la necessitat d’apropar els robots als infants i joves, oferim extraescolars i campus d’estiu de programació i robòtica. Els alumnes passen estones divertides mentre adquireixen coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.

Codelearn Premià de Mar
C/Milà i Fontanals, 10 · Tel. 603 043 679 · www.codelearn.cat

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí