Rucan, entreteniment per a les mascotes

Text: Redacció
191

Rucan és una nova marca de productes destinats a l’entreteniment de les mascotes. El seu lema health and fun resumeix l’objectiu d’aconseguir joguines divertides sense sacrificar la qualitat del producte ni la salut de les mascotes. Els seus productes són de proximitat, dissenyats i fabricats a Vilassar de Dalt. Tenen més de 50 anys d’experiència en la fabricació amb cautxú i, per això, poden afirmar que les seves joguines es fabriquen amb cautxú natural, de la millor qualitat: és molt resistent, fàcil de netejar, no és tòxic i està aromatitzat de manera natural per a dissimular la forta olor del cautxú.

Actualment tenen disponibles dos models: el Conic i la Dog Ball, i continuen dissenyant i treballant en nous projectes. El model Conic està disponible en dues grandàries i ha estat dissenyat per a emplenar-lo i que el teu gos s’entretingui quan es queda sol. El model Dog Ball té la mida d’una pilota de tennis i ha estat dissenyada tant com a pilota com per a emplenar amb menjar/premis.

Tots dos productes es fabriquen en duresa mitjana (taronja) i duresa alta (lila), adaptant-se a la força de mossegada de cada gos.

Mentre la teva mascota juga amb qualsevol dels models, el cautxú natural ajuda a promoure la neteja dental i s’estimula el seu exercici mental. Això és vital per a la seva salut i minimitza l’ansietat per separació o avorriment.

RUCAN
www.rucan.es comercial@rucan.es · Tel. 625 20 84 54

COMPARTIR