El Saló Boda es transforma en el Bridal Market Mataró

Text: Redacció
313

El Saló Boda, la fira nupcial organitzada per Negoci Empresa Mataró, es transforma de dalt a baix. D’entrada, la fira, una de les més consolidades de Catalunya, canvia de nom i a partir d’aquesta edició es dirà Bridal Market Mataró. Un canvi que reflecteix com l’esdeveniment es vol modernitzar i com s’obre a nous àmbits del món dels casaments i les celebracions. “Una aposta per l’experiència, on els visitants no només podran gaudir dels expositors si no que també participaran de diferents activitats, foodtrucks i música en directe“, tal i com explica el Director del Bridal Market Mataró, Josep Amador.

Entre les principals novetats també hi ha el canvi de dates i de localització. A diferència del que havia passat fins ara, el Bridal Market Mataró se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 d’octubre i no pas al febrer, com s’havia fet fins l’edició passada. En aquest sentit, la fira deixa el Tecnocampus i s’acosta al centre i ha escollit Can Marfà Museu de Mataró com a l’escenari protagonista. Per al President de Negoci Empresa Mataró, Jordi Novo, aquesta nova ubicació és “una oportunitat per obrir-se a la ciutat donant més visibilitat al sector bridal de Mataró i comarca”.

L’organització del Bridal Market Mataró serà l’encarregada de gestionar els vals d’hora amb un descompte del 50% per als visitants que hagin deixat el seu vehicle a l’aparcament SABA del Casc Antic durant el cap de setmana. Can Marfà Museu de Mataró, per la seva banda, obrirà les seves portes perquè tothom pugui visitar, gratuïtament, les seves exposicions amb visites guiades a les 18h tant dissabte com diumenge.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí