Sant Vicenç de Montalt dóna la sortida a les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet

Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.
429

L’alcalde de Sant Vicenç i president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va donar el passat juliol el tret de sortida a l’edició d’enguany de les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet que van néixer fa 11 anys en aquest municipi.

En el transcurs de l’acte, celebrat a l’Hostal – Restaurant Montaltmar el passat 24 de juliol, diversos restauradors participants a les Jornades van oferir un tastet amb les seves especialitats. A la presentació hi van assistir els alcaldes de Caldes, Joaquim Arnó, i de Llavaneres, Nani Mora, que estava acompanyat de la regidora de Promoció Econòmica, Teresa Vidal, una àmplia representació de regidors del consistori santvicentí, el gerent del Consorci de Turisme, Josep Lluís Martí, i el president del Gremi d’Hostaleria, Josep Civit.

L’edició 2015 de les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Maresme arriba a prop d’una cinquantena de restaurants i establiments alimentaris de 14 municipis de la comarca. Fins al 30 d’agost oferiran una variada oferta de menús i plats especials amb el tomàquet conreat al Maresme com a producte estrella.

Pel que fa a Sant Vicenç, els establiments participants en aquesta edició de les Jornades són La Caleta, Montaltmar i Bocanada.

Tanmateix, per segon any consecutiu, la Fira-Festa d’Estiu que va celebrar-se el passat dissabte 25 de juliol, a la tarda, al parc de Can Boada, va tornar a acollir un espai dedicat a les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet, on va poder trobar-se una exposició de tomàquets conreats al municipi, parades de venda de tomàquets i tomaqueres i informació sobre les jornades.

Com ja és habitual, el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal, a partir del programa Productes de la Terra Maresme, han editat un opuscle que recull tant l’oferta culinària dels establiments participants com les activitats paral·leles que organitzen alguns municipis i els productors de tomàquet que formen part del Cens de Productors. El fullet es pot trobar als establiments i a les dependències municipals. També es pot descarregar on-line.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí